Azt hiszem apám indította el bennem a címben feltett kérdést, merthogy mostanában furcsa szokása, hogy a rántott hús és rizs pároshoz még kenyeret is eszik. Mihez eszünk kenyeret, és mihez nem? Valahogy a főzelékféléket kenyérrel esszük. Viszont a spenótot nem szokták errefelé. Jó, abban van ugye krumpli. Viszont akkor miért eszünk a krumplifőzelékhez kenyeret? Az, hogy mennyire szilárd a táplálék, az sem mérvadó, hiszen a levesekhez nem eszünk kenyeret. Viszont a gulyásleveshez szoktak. A rántottához is, ami amúgy meg nem éppen híg étel. Édes dolgokhoz valahogy nem annyira tudjuk elképzelni. Pedig a mézet, és a mogyoróvajat is kenyérre kenjük, tehát ez sem jó kapaszkodó. Valahogy az, hogy egy ételhez kenyeret eszünk-e, vagy sem, az egyfajta szokás, majd minden logika nélkül.

Tehát ha valaki kenyérrel eszi a pizzát, ne nézz rá furcsán. Lehet, nem hülyébb ő, mint te.

Szerintünk: (5/5)
Szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://fellegvar.blog.hu/api/trackback/id/tr141433130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása